Search Blogs

Categories

Erin Fay 3143's Tags

Archives

Sådan Accessorize cocktail kjoler

Cocktail kjoler er alsidige; de er ikke kun lavet for cocktailparties, men også velegnet til andre afslappede lejligheder. Det er fantastisk, at du har en eller flere smukke stykker af Cocktailkjoler på hånden, men ved du, hvordan man Accessorize dem til at fuldføre udseendet? Generelt tilbehør til Cocktailkjoler er mere prangende og prangende end dem for andre kjole stilarter. Læs videre og få flere ideer, hvis du ønsker at skabe et perfekt look.

Gør en indsats for at vælge den mest flatterende sko og kobling. Hæle, sandaler og fornemme lejligheder er alle gode muligheder. Du behøver ikke en stor kobling pung; en lille en er OK, så længe det er stort nok til din kosmetik, nøgler, kontanter og kort. Farverne på dine sko og kobling er meget vigtige punkter. Vælg lignende farver med din kjole farve. Eller prøv at vælge en farve i modsætning til din kjole farve og anvende den på både dine sko og kobling.

Smykker er uundværlig til at accessorize din Cocktailkjoler. Tænk på din frisure og kjole mønster. Skal du til en updo, kort hår eller flyder langt hår? Er din kjole stropløs, V-hals eller høj hals? Vælg fed faldt halskæde og øreringe, hvis dine ører og nakke udsætte meget. En rund stiv flip matcher godt med en firkantet hals kjole. Kun store øreringe kunne vise sig selv, hvis du beslutter dig for at forlade din lange hår flow.

Din kropsstørrelse bør også tages i betragtning; masser af mennesker bare ignorere det. Små stykker ser iøjnefaldende for store mellemstore mennesker; kæmpe tilbehør synes ikke hensigtsmæssigt, hvis en Petite pige bære dem. Tilbehørs størrelsen skal opfylde din kropsstørrelse.

Det er heldigt, at du kan vælge smykker fra alle Hovedstykker, øreringe, halskæder og armbånd; samtidigt med at dens ' ligeledes upålidelig. Du kan ikke sætte på alle ornamenter; Going over bord vil skade dit look. Enkelhed og indviklet skal være afbalanceret. Skinnende halskæde og dinglende øreringe bør ikke være sammen. Du kan bære kompliceret armbånd, hvis din halskæde er enkel. Husk, at bare fokusere på et smykke på et tidspunkt.

Smykker lavet af forskellige materialer giver forskellige følelser. Ædelstene, rhinestones og beading arbejde bedre end perler gøre for Cocktailkjoler. Pære lavet armbånd, halskæder eller øreringe ser blødere og mere formelle end rhinestone lavet dem. En unik designet armbånd fuld af ædelstene vil bedre supplere din dejlige sexede billige cocktailkjoler.

Accessorizing din cocktail kjole er en fornøjelig oplevelse. Det kunne være meget lettere og mere behageligt, hvis du bærer disse tips i tankerne. Held og lykke for dig!


0 comments