Search Blogs

Categories

Delia Eden 3161's Tags

Archives

Selskapskjoler-Hvordan velge den beste fargen kjolen for deg

De fleste av oss er lett blendet av det enorme antall stiler og fargealternativer vi står overfor når vi drar ut for å handle for våre selskapskjoler. Det synes å være en endeløs racks av vakre kjoler, lekre tilbehør og glitrende sko og vesker; Det er et rart vi gjør det hjem med noe i det hele tatt i våre handleposer.

Vel, forvirringen din er ingenting å føle seg dårlig om. Neste til å velge frisyre, velge den beste fargen for selskapskjoler kan være en av dine største utfordringer, når du kler deg for noen spesiell anledning. Men med noen tips fra en profesjonell, vil du være på vei til og fra kjolen butikken på kort tid, bevæpnet med sannheten om den beste fargepaletten for Prom kappe og tilbehør.

Det er bare 3 trinn som du trenger for å mestre, og du vil alltid vite hvilken farge å velge for din neste klær kjøp, men spesielt så for din neste billige selskapskjoler! I denne artikkelen vil vi utforske tre ting du trenger å vite for å velge de eksakte fargene som passer deg best.

Før vi begynner på, vil jeg at du skal få tankene dine favoritt farger. Er det rosa? Blå? Uansett hva det er, holder den i dine tanker som vi går gjennom trinnene. Ditt endelige resultat vil være en farge som du elsker og en som elsker deg!

Trinn 1 hår tone

Matche din frisyre med tonen i kjolen for å skape en illusjon av eleganse

Jeg får mye Prom Girls spør meg om den beste måten å skape en elegant, formell se ut som de forbereder Prom. En av de beste bitene av råd som jeg kan gi til dere i dag er disse to utsagn:

-en selskapskjoler i en farge elongates kroppen, noe som gjør at du ser slankere. Når vi slitasje mange forskjellige farger, øyet har å hoppe rundt for å se alle fargene.

-en selskapskjoler i en farge garanterer et elegant utseende, fordi monokrom, (en farge eller tone) faktisk gjør at du ser glattere enn om du skulle ha en haug med forskjellige farger samtidig.

Når vi bærer bare én eller to farger, øyet kan lett se hele antrekk uten darting fra farge til farge. Når øyet er avslappet, oppfatter det objektet (du!) som avslappet, rolig og elegant.

Det vi nå ønsker å gjøre er å bruke dette tipset å inkludere vår hår-tone. Ved å matche kjolen til våre hårfarge, har vi lyktes i langstrakt kroppen enda mer, siden øyet er nå inkludert hårfarge i den totale se!

Den ideelle skygge for din selskapskjoler er en som passer din hårfarge. Er håret ditt mørkt? Bruk mørke farger, er det så enkelt.

Du kan ha nesten alle farger så lenge det ikke er mørkere enn hårfarge og ikke lettere enn en middels nyanse av den aktuelle fargen. Så damer som har mørkt hår ser flott ut i den såkalte Juvelen toner, som Sapphire Blue, Emerald Green, Ruby-Rød, og garnet lilla. Den rike fargen på kjolen din bør matche den rike fargen på håret ditt, enten det er mørkt brunt eller dyp svart. Det fakta at din håret og kjole er det likt klang eller skyggen, i.e. mørk, ville oppmuntre det øye å oppfatte din silhouette idet elongated og glatt.

For eksempel, la oss si din favoritt farge er blå og du har mørkt brunt hår. Du kan bruke alle nyanser av blått, så lenge det ikke mørkere enn håret og ikke lettere enn en middels nyanse av blått.

Hvis håret ditt er lett, bruker lyse farger som ikke er lysere enn håret og ikke mørkere enn en middels nyanse av fargen du valgte.

La oss si at din favoritt farge er rosa. Hvis du velger en selskapskjoler i din favoritt farge, sørg for at det ikke er mørkere enn en middels nyanse av rosa og ikke lettere enn håret ditt.

Til slutt, hvis hårfarge er et sted i mellom mørke og lyse, kan du bruke noen av middels tone farger; farger som verken er lyse eller mørke.

Når du velger din kjole til å omfatte din hår tone, vil du automatisk se høyere og mer slank og definitivt mer elegant. Og jeg vil si det er hele poenget med å få kledd opp fra Prom, ville ikke du?

La oss nå gå videre til temaet Skin Tone.

Step 2 Skin tone

Trinn 2 hud tone

Du må også vite hvilken palett eller sett med farger er best egnet til din hudfarge som du utvikler din garderobe og Makeup Kit rundt dem.

En rask måte å lære huden din tone er å huske fargen på huden din når du blir utsatt for solen.

Hvis du har en tendens til å se rosa etter å ha vært i solen, vil du se spesielt fabelaktig bruk kule farger som blues, og lilla. Dette er fordi disse fargene faktisk kan kamuflere rosa i din hudfarge. Bare sørg for å matche din kjole til håret tone, hvis du ønsker et utseende som sier: "elegant "!

På den annen side, hvis du tan til en gylden brun når du er i solen, skal du til å gå til å ønske å velge noen av de varme fargene, som rød og appelsiner. Disse fargene vil bringe ut rosy rødme i din hudfarge. Igjen, velge den varme farger i samme nyanse som håret tone vil gjøre en stor forskjell i hvordan du kommer over til andre.

Trinn 3 favoritt farger

La oss si at håret tone veileder deg til å bruke mørkere farger. Kan du Wear baby Rosa? Ja, du kan, men det er et faktum at du ikke kommer til å se det store i det på grunn av hva Moder Natur ga deg. Men du vil se fabelaktig i fuchsia, og varme rosa. Vil du ikke se flott ut i stedet for tørt?

Likeledes, hvis du er en person med blondt hår som elsker fargen rød, men kan ikke synes å trekke den av på grunn av blekhet din, vil røde være mer en kremaktig rød, mens dine venner med svart hår kan ha Ruby-rød. Du kan bruke hver farge du bare må finne den beste skyggen for din individualitet.

Så la oss sette det hele sammen i disse to eksemplene; Begge jentene valgte rosa som sin favoritt farge, men hver jente trenger å ha en nyanse av rosa som passer deres hår tone.

Sandy (kule)

Favoritt farge: Rosa

Hårfarge: baby blonde

Skin Tone: Sandy rødmer lett, og Burns når i solen

Sandy beste farge er en kul blek rosa-lavendel, som er den bleke versjonen av magenta

Cara (varm)

Favoritt farge: Rosa

Hårfarge: mørk brun

Skin Tone: Cara Tans lett å en gylden brun

Cara ' s best Color er en mørk laks, som er den mørke versjonen av Peach

Jeg vet dette høres for enkelt, men tro meg, ingen som har brukt denne metoden noen gang har valgt feil farge for sine selskapskjoler. Det er egentlig bare et spørsmål om å kjenne din hudfarge og hvordan å matche håret for den perfekte formelle lokke. Se mer: https://www.festzed.no


0 comments